Vores sport

Mere eller mindre intens

Igennem årene har vi begge dyrket sport, mere eller mindre intens afængig af arbejde, familieliv og økonomi.


Som helt unge var det for mit vedkommende (Kai) Cykelsport og for Sonja Basebold på skolehold i Canada.


Badminton

Først i 70'erne skyder sporshallerne op i landsbyerne i Holstebro Kommune. Også i Idom, hvor vi bor på den tid. Lokale ildsjæle får hurtigt organiseret muligheden for Badminton. Sonja finder hurtigt ind i rytmen for spillet og sammen med veninden Hanne var de et skarp makkepar i Double, hvor de i flere stævner satte modstanderne til vægs.

For mit vedkommende forbliver det på motionsplan. Først i Idomhallen og senere i Mejdalhallen.

Bowling

Først i 90'erne blev Holstebro Bowlinghal etableret. På det tidspunkt var Bowlingsporten på kraftig fremmarch i Danmark. Det måtte vi prøve. Kort tid efter blev vi begge medlem af Bowlingklubben Spar 2. Sonja viste sig hurtigt at have talent for spillet og inden længe var hun fast på klubbens tophold for kvinder.

Jeg derimod måtte slide for at opretholde et midelmådigt resultat. Deriomd fattede jeg hurtigt interesse for det organisatoriske og efter et årstid sad jeg pludselig som formand for klubben. I 2000 blev jeg valgt til formand i Jydsk Bowling Union og beklædte posten i 3 år, hvor jeg nødtvunget måtte slippe på grund af sygdom efter en kedelig og yderst stressende hændelse, hvor vi i bestyrelsen kæmpede for unionens overlevelse.

Golf

I efteråret 2004 besluttede vi at udskifte de lumre Bowlinghaller med den friske luft på Danmarks golfbaner. Vi meldte os ind i Trehøje Golfklub. I løbet af efteråret deltog vi i et opstarts begynder kursus med afsluttende prøve og efterfølgende Begyndermatcher. Her skulle vi præstere at spille os ned til under handicap 36 for at måtte spille alene uden medfølgende øvet markør. 


Vores golfspil har bragt os en del omkring. Gennem årene har vi spillet over 50 forskellige golfbaner i Danmark, Tyskland, Spanien og USA.  Den 1. oktober 2016 skiftede vi til Holstebro Golfklub.


Golfsporten er den sport hvor vi begge har haft de størset sportslige oplevelser og opnået de bedste resultater.