På ferie med golfkøllerne

At spille golf er en alvorlig sag, som også langt de fleste golfere efterlever.

Dette spil afvikles ikke på en time eller 2, men kan i værste fald strække sig over både 4 og 5 timer. På golfbanen oplever man gode dage og dårlige dage. Den gode dag kommer altid når men mindst venter den.


Vores golfspil har bragt os en del omkring. Vi har gennem årene spille over 50 forskellige baner i Danmark, Tyskland, Spanien og USA. Vores hjemmebane har til og med 2016 været Trehøje Golfklub.

Fra 1. oktober 2016 er vor hjemmebane Holstebro Golfklub.Vore bedste golfrunder i udlandet

Golf på Mallorca
Gennem flere år har vi sagt: Når vi ikke mere har hund, skal vi på golfferie. Vi har nu været uden hund i 3/4 år, så nu skulle det være.
Sammen med gode golfvenner, Jytte og Jan Engholm (desværre er Jan ikke iblandt os mere) har vi vinteren igennem snakket flere muligheder for destination. Det endte med at ferien gik til Mini Florida, Mallorca. 8 dage med ½ pension, Hotel Bahia Palma Nova. 3 runder forud booket golf og lejet bil.

Golfbanerne
Son Quint, Son Muntana og Son Vida. 3 meget flotte golfbaner i den nordlige udkant af Palma. 3 baner hvor en golfbuggi nærmest var et must. På flere huller skulle der klatres både op og ned af bjerge med køreveje anlagt med indtil flere hårnåle sving.


Ud over de 3 nævnte baner spillede vi også Blå, Rød og Gul sløjfe på Golf Fantasia (Minigolf) I Palmanova.

Golf i Florida

Rundrejsen i florida var ikke baseret på golf, men i Orlando havde vi lejet et poolhus på et golf resort: Highlands Reserve.


Vi kan ikke bo på et golfresort uden ogse spille en runde på resortets bane. Vi lejer et sæt køller hver. Banen er en velanlagt, lettere kuperet parkbane med enkelte vandhuller (uden Aligatoer) Banen er privat og ikke raidet. Her spillse der fra skratch, altså uden handicap.


Vi spillede begge banen i henholdsvis 100 og 101 slag, og taget vor handicap, lejet udstyr og 35° i betragtning, var det ganske tilfredsstillende.

Golf på Fuerteventura

Vi havde flere gange hørt medlemmer i golfklubben omtale deres fantastiske beretninger om matchture. Det måtte vi selvfølgelig også prøve.


Hos Bravo Tour købte vi en matchtur til Fuerteventure med afrejse i begyndelsen af Marts 2018.


Velankommet til Øen og Hotel Elba Carlota måtte vi vente i 4 stive timer på at få vores værelse, Heldigvis var værelsets beliggenhed mørk og skyggefuld, da aircondision ikke virkede.

Samme aften, før middagen var der breifing for næste dags match. Vi havde nok ventet 15-18 deltagere, men der var kun 7 foruden os. Heldigvis alle pragtfulde mennesker fra alle hjørner af Danmark.


Det meste af Fuerteventura er gold blæsende stenørken med enkelte grønne oaser, heriblandt 2 moderate golfbaner tæt på hotellet som vi spillede 2 runder i kraftig blæst, på hvert anlæg.